SORU
11 Mayıs 2011, ÇARŞAMBA


2008 R2 - 2012 raporları Safari boş ve Krom olan SSR SSR

Başka bir server 2008 R2 sürüm Sürüm 2008 raporlama Hizmetlerimiz göç ettim ben. Sürüm 2008 raporları Safari üzerinde iyi çalışır. Yeni sürümü 2008 R2 raporlar hiç görünmüyor. Gördüğüm tüm parametre bölümünde ve daha sonra rapor boş olur. Aynı Krom. Microsoft'a göre Safari eğer sınırlı bir biçimde desteklenmektedir. Raporlar değil karmaşıktır. Aslında sadece eğer Safari gözükürdü olmadığını görmek için bir satır vardı bir rapor oluşturdum ama hayır, Bu rapor tamamen boş. Herkes SSR raporları Safari üzerinde görüntülenebilir mi? Bir yapılandırma ayarı falan uğraşmak zorunda mıyım?

CEVAP
29 AĞUSTOS 2011, PAZARTESİ


Nihai çözüm (çalışır SSR 2012 de!)

Ekle "C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSRS10_50.Win NT\Services\ReportManager\js\ReportingServices.js Raporlama"(BKZ sunucuda aşağıdaki komut:

function pageLoad() {    
var element = document.getElementById("ctl31_ctl10");
if (element) 
{
    element.style.overflow = "visible"; 
} }

Aslında ben' div adı her zaman ctl31_ctl10 ise: bu benim davam (SQL 2012 azzlak ctl32_ctl09 buldu).
Eğer bu çözüm işe yaramaz ise, tarayıcınız HTML de eğer senaryo düzgün değişen çalıştı eğer görmek için sabırsızlanıyoruztaşma:otomatiközellik içintaşma:görünür.

Sebep:

Chrome ve Safari kılıyortaşma:otomatikYANİ farklı bir şekilde saygı duyuyorum.

SSR HTML QuirksMode HTML ve IE 5.5 böcekler bağlıdır. Non-IE tarayıcılar IE quirksmode yok ve bu yüzden HTML işlemek doğru

HTML sayfası SSRS 2008 R2 rapor tarafından üretilen içerirdivvardırtaşma:otomatikstil ve görünmez bir raporu rapor çıktı.

<div id="ctl31_ctl10" style="height:100%;width:100%;overflow:auto;position:relative;">
...</div>

El ile (Chrome hata ayıklama penceresi kullanılarak) son HTML değişiyortaşma:otomatiktaşma:görünürKrom raporları görebiliyorum.

Tim's solution, kolay ve çalışmayı seviyorum.

Ama hala bir sorun vardır: her zaman kullanıcı parametreleri (raporlarım parametreleri kullanın!) AJAX, div, yenilertaşma:otomatiketiketi yeniden ve hiçbir senaryoyu değiştirir.
This technote detail problemin ne olduğunu açıklar.

Bu tüm sayfayı yenilemeden bir sayfa AJAX panelleri ile inşa çünkü, sadece AJAX paneller kendi durumunu değiştirmek olur. Sonuç olarak, etiket üzerinde uygulanan Yüklendiğinde olaylar sadece bir kez ateşledi: ilk sayfa yük. Bundan sonra, AJAX panellerden değişen bu olaylar artık tetiklemez.

Bay einarq bana çözüm here önerdi.

Başka bir seçenek function pageLoad için yeniden adlandırın. Bu isimde herhangi bir fonksiyon da her kısmi güncellemeden sonra sayfa varsa, otomatik olarak asp.net ajax tarafından çağrılır. Eğer bunu yaparsanız, aynı zamanda vücut etiket yüklendiğinde özniteliğini kaldırabilirsiniz

Çok yazdım çözüm olarak gösterilen geliştirilmiş bir senaryo.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • AllYourNewsByMe

    AllYourNewsB

    18 Temmuz 2011
  • Krumme1996

    Krumme1996

    21 EYLÜL 2009
  • SDSARG3

    SDSARG3

    14 Mart 2009