SORU
13 Kasım 2014, PERŞEMBE


2013 4 - Ne kadar Sinir bozucu Bildirimleri Durdurmak için Güncelleştirme, Visual Studio

Sadece yüklü Visual Studio 2013 Update 4 ve şimdi bu sinir bozucu kırmızı bildirim bana ihtiyacım olan Windows Mağazası ve Windows Phone için geliştirici lisansı - ihtiyacım var diyorum bakın.

enter image description here

Ben, dosyayı bir kez tıklayın, geri gelecek sefer yükleme, Visual Studio, kovdum aynı bildirim geliyor. Diğer kelimeler daha kaç kere söyleyecek bir lisans ihtiyacım var? Benim açımdan nasıl kırmızı bildirim görüntüleme durdurabilirim.

[Düzenle] Aslında sadece her öylesine sık sık bana biri yorum biri bahsetmişti sanırım visual studio yeniden başlatın... her isteyen.

CEVAP
15 Kasım 2014, CUMARTESİ


SON GÜNCELLEME (Kasım-21): Şimdi bu hata için bir yama yayımlandı. here adresinden indirebilirsiniz.

Ama artık yama yukarıda bağlantılı uygulandıktan sonra herhangi bir geçici çözüm için bir ihtiyaç olmalı bu cevap geri kalanını bırakıyorum.


ORİJİNAL CEVABI: Özür diliyor ve burada en az bir hata var (değilse daha fazla) doğrulamakla başlayacağım. Bize birkaç aktif olarak bizim tarafımızda bu arastiriyor. Henüz şu anda bu işe kim yönetiyor herkes bazı ek bilgiler almak için çok iyi olurdu yani sorun tam ölçüde olsa da bilmiyoruz.

Niyet kullanıcılar Windows veya Windows Phone üzerinde çalışan bir bildirim göstermek içinMağazaapps. Kullanıcıların yapmamak için yolda olması gereken bir şey değildiMağazageliştirme.

En umut verici çözüm şimdiye kadar

  1. Şu anda açık çözüm eğer yüklü ise) kapatın
  2. Bildirimi kapatmak
  3. Visual Studio

Bildirim daha sonraki oturumlarda VS görmesinlerkadarMağazaya tekrar yüklemek için işlevselliği (örneğin, ya da Mağaza uygulama projesi oluşturmak yükü ile ilgili neden bir şey yap.

Eğer bu ortadan yok eğer doğru değilse, lütfen cevap verin ve sizinle çalışmak senin için görünmeye devam etmek için neden olabilir ne hakkında daha fazla bilgi almaya çalışacağız.

GÜNCELLEME: Eğer yukarıdaki çözüm senin için (örneğin, ReSharper kullanıcılar) çalışmıyor bile, en azından bir seferde yaklaşık bir ay için bildirimleri bir mühlet vermelidir bir tane daha var:

  1. Kritik bildirim etkin (yani, kırmızı bildirim) olduğundan emin olun.
  2. Visual Studio açık tüm örneklerini kapatın.
  3. Dosya Gezgini'ni açın ve %LocalAppData%\Microsoft\VisualStudio\12.0\Notifications dizine gidin.
  4. Notifications_Active.xml dosyayı bir metin düzenleyicide bulunan açık.
  5. Bildirim geliştirici lisans için başvuran eleman bulmak.
  6. 2 yerine 0 Severity öğenin değerini değiştirmek.

Bu kırmızı uyarı artık bu bildirim için vuruş yapmak gerekirsürecebildirim aktif (yani, değil . bırakın ^em>görevdenBT).

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Carlos Delgado

    Carlos Delga

    21 HAZİRAN 2011
  • DJPixcell

    DJPixcell

    20 NİSAN 2007
  • ghosti66

    ghosti66

    27 AĞUSTOS 2006