11 Mayıs 2012, Cuma
Anlık hata Android Emülatörü
Eclipse 3.7.0 benim uygulama başlatılırken bir hata alıyorum...
Emülatör] emülatör: HATA: anlık görüntü. from Vm Yüklenemiyor Anlık farklı donanım yapılandırması için kaydedildi.
Zaman aşımına uğradı hata ama şimdi bu hata görüntüler ile bu uygulama numersous koştu. AVD benim Yöneticisi kontrol ettim ve platform ve API seviyem doğru.
CEVAP
11 Mayıs 2012, Cuma
Sorun uygulama ile değil, kayıtlı AVD anlık. AVD yapılandırma son başarıyla koştu beri düzenlenmiştir. Hatta değişen cilt/ekran çözünürlüğü, bu bir hata üretecektir. Olabilir ya:
- AVD yapılandırmasını geri taneydi nasıl değiştirilir.
- AVD Anlık devre dışı bırakmak için Düzenle. ya
- Bir sonraki AVD başlattığınızda, işaretini kaldırınAnlık görüntü ile başlatınama devam etEkran görüntüsünü Kaydetkontrol etti. Bu şekilde anlık çıktığınızda devreye alma, ama üzerine hiç göz ardı edilecektir. Sonra da daha önce olduğu gibi sonrakiler için anlık kullanmak mümkün olacak.
Bunu Paylaş:
"sertifika süresi dolmuş hata Ayı...
R çözümlenemeyen - Android hata...
Android hata: *yüklemek Başarısız oldu...
- Run/WiFi/Android hata ayıklama uygul...
Android emülatörü daha hızlı çalışması...