SORU
9 Mayıs 2011, PAZARTESİ


Codesign hata: Sertifika kimlik iki kelime

CodeSign hata: kimlik Belgesi 'iPhone Geliştirici: XXXX (12345678)' birden çok kez görünür anahtarlıkta. Codesign aracı olması sadece gerektirir.

Benim Anahtarlık gidin ve silin. Ama her zaman böyle büyük mükafat 4 yeniden bu hata alıyorum ve Bazı uygulama tekrar süresi dolmuş eski sertifika Anahtarlık içine katıyor. Neden ve uygulaması olan herhangi bir fikir?

CEVAP
28 Mayıs 2011, CUMARTESİ


Ben de aynı sorun vardı. Her şey çözüldü. Bir uygulamayı sundum ve birkaç sertifika uygulama imzalamak için yüklendikten sonra geldi.

Hızlı Çözüm: ANAHTARLIK ERİŞİM ^ aç . BENİM SERTİFİKALAR tıklayın>orada muhtemelen göreceksiniz iPhone Geliştirici: . Muhtemelen İKİ kez göreceksiniz! En erken son kullanma tarihi, tıklatın ve seçin SİLMEK doğru olanı seçin.

Eğer sığınak mi böyle büyük mükafat yeniden başlatın. Çalışıyor şimdi. :)

Mutlu Kodlama.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Chriselle Lim

    Chriselle Li

    26 Ocak 2008
  • Khan Academy

    Khan Academy

    17 Kasım 2006
  • WoodysGamertag

    WoodysGamert

    17 Aralık 2009