SORU
14 Temmuz 2009, Salı


İthalat SQL Server Management Studio ile veritabanı İhracat /

Bu önemsiz olacağını düşünmüştüm, ama... bunu yapmak için basit bir yolu yoktur eminim ama bulmak olamıyor değil. Bana yazıklar olsun.

Almak için veritabanı, tablolar, kısıtlamaları (yabancı anahtar vb.) ihracat/istiyorum. Ben daha ziyade veri almak istemem, ama eğer başka bir yolu varsa hayır sonra kurtulabilirim.

Yani... nasıl bir veritabanı MS SQL Server Management Studio kullanarak ihraç ediyorsunuz ? Ne ithal ediyorsunuz?

Bulduğum tek çözüm tıklayın tablo haklıydı ve "Create script", ama 100 tablo gibi bir şey var, bu yüzden yerine bunu önlemek istiyorum.

Teşekkürler!

CEVAP
14 Temmuz 2009, Salı


Sağ tıklatın veritabanı Görevleri ->Komut Dosyaları Oluşturmak İçin

Sonra Sihirbazı izleyin.

İçin SSMS2008 , isterseniz de ihracat verileri, üzerinde "Küme Komut dosyası Seçenekleri" adım seçin ve "İleri" düğmesini değiştirin ve "Şema Sadece" "Sadece Veri" ya da "Şema ve Veri".

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Felice Musique

    Felice Musiq

    22 NİSAN 2014
  • Pál Zoltán Illés

    Pál Zoltán

    30 NİSAN 2007
  • Randall P Studios

    Randall P St

    27 AĞUSTOS 2009