SORU
25 AĞUSTOS 2010, ÇARŞAMBA


'kaynağı' 'org ayarlama özelliği.eclipse.jst.jee.sunucu:' eşleşen bir özellik bulamadı JSFTut

Bu demo AKSARAY konsol uygulaması çalıştırdığınızda hata, aşağıdaki alıyorum

[SetPropertiesRule]{Server/Service/Engine/Host/Context} Setting property 'source' to 'org.eclipse.jst.jee.server:JSFTut' did not find a matching property.

CEVAP
25 AĞUSTOS 2010, ÇARŞAMBA


Bu bir hata değildir. Bu biruyarı. Aradaki fark oldukça büyük. Bu özel uyarı temelde anlamına gelir <Context> eleman Tomcat server.xml içerir bilinmeyen bir öznitelik source ve Kedisi değil bu ne demek oluyor bu niteliği ve dolayısıyla göz bu.

Eclipse WTP ekler bir özel öznitelik source proje ile ilgili <Context> eleman server.xml Tomcat hangi kaynağını tanımlayan kapsamında gerçek proje çalışma alanında olduğu için dağıtılan özel sunucu). Bu şekilde Eclipse çalışma alanında bir proje ile dağıtılan webapplication ilişkili olabilir. Tomcat sürümü beri server.xml 6.0.16, herhangi belirtilmemiş XML etiketleri ve nitelikleri no DTD nor XSD server.xml için bile olsa Tomcat başlangıç sırasında bir uyarı verecek.

Sadece görmezden gel. Web projeniz gayet iyi. İyi çalışmalıdır. Bu sorun, OLUMSUZLUK tamamen alakasız.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Autocar

    Autocar

    11 Mart 2006
  • GALERNAYA20

    GALERNAYA20

    19 NİSAN 2011
  • metagamers

    metagamers

    13 Mayıs 2006