SORU
18 Aralık 2008, PERŞEMBE


Kullanmalıyım olan, -awakeFromNib ya -viewDidLoad?

Geçenlerde UİViewController bir alt sınıfta -awakeFromNib yöntem oluşturma olduğum subviews bazı görünümünden kayboluyordu nerede benim app bir sorun vardı. Bazı çevresinde alay sonra -viewDidLoad -awakeFromNib koymuştu kodu taşıma sorunu çözdüğünü buldum. -awakeFromNib UİViewController uç gelen unarchived yalnızca bir kez çağrılır gibi görünüyor, ve -viewDidLoad görünüm unarchived her zaman çağrılır.

En iyi uygulama nedir? Böyle -viewDidLoad yapılmalı -awakeFromNib görünümü için herhangi bir görünüm ekleyerek olmamalı UİViewController gibi görünüyor. Anlatabildim mi? Ya sandığımdan daha karışık mıyım?

CEVAP
18 Aralık 2008, PERŞEMBE


awakeFromNib denetleyici kendisi bir uç dan unarchived denir. viewDidLoad görünüm yarattı/unarchived denir. Bu ayrım denetleyici bakışı ayrı uç bir dosyada saklanır, özellikle önemlidir.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Krumme1996

    Krumme1996

    21 EYLÜL 2009
  • Liam Underwood

    Liam Underwo

    19 Mayıs 2009
  • thepoke64738

    thepoke64738

    17 HAZİRAN 2011