SORU
9 Aralık 2009, ÇARŞAMBA


Nasıl android bir zamanlayıcı ayarlamak için

Görev (UI değişmez. verdiğim bir fonksiyon) başlaması için android bir zamanlayıcı ayarlamak için doğru yolu nedir? Java bu şekilde kullanın: http://java.sun.com/j2se/1.4.2/docs/api/java/util/Timer.html

Ya da android handler android () daha iyi bir yolu var mı?

CEVAP
10 Aralık 2009, PERŞEMBE


java.util.Timer java.util.TimerTask) zamanlayıcılar kullanmak için standart Java yolu Android gayet iyi çalışıyor, ama bu yöntem, yeni bir iş parçacığı oluşturur bilmelidir.

Çok uygun Handler Sınıf (android.kullanmayı düşünebilirsiniz os.İşleyici) ve sendMessageAtTime(android.os.Message, long) sendMessageDelayed(android.os.Message, long)) işleyicisi mesaj gönderebilirsiniz. Mesajı aldıktan sonra, istenilen görevleri çalıştırabilirsiniz. İkinci seçeneği Runnable bir nesne oluşturmak ve İşleyicisi işlevleri üzerinden randevu postAtTime(java.lang.Runnable, long) postDelayed(java.lang.Runnable, long).

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • backyardjay

    backyardjay

    8 ŞUBAT 2009
  • michaeljacksonVEVO

    michaeljacks

    2 EYLÜL 2009
  • ShoSho

    ShoSho

    20 Ocak 2010