SORU
19 EKİM 2009, PAZARTESİ


Nasıl sahnelenecek olan değişiklikleri göstermek için ne yapmalıyım?

Kararlı olmak için bir kaç değişiklik; nasıl gelecek için sahnelenecek olan tüm dosyaların diff taahhüt görebilir miyim? ben sahnelenecek git status, farkındayım ama gerçek farklar değil sahnelenecek olan dosyaların adlarını görmek istiyorum.

git-diff(1) man sayfasına yazan gördüm

git diff [seçenekler--] [--] [...]

Bu form Endeksi (sonraki sahne alan commit) göre yapılan değişiklikleri görmek için. Diğer bir deyişle, ne gibi farklar vardırolabilirgit daha fazla dizin eklemek için söyle ama hala olmadı. Git-add(1) kullanarak bu değişiklikler aşama.

Ne yazık ki, bunda pek anlam veremiyorum. Bir diğer ad oluşturmak benim için çok iyi olabilir bazı kullanışlı bir espri olmalı, değil mi?

CEVAP
19 EKİM 2009, PAZARTESİ


Sadece olmalıdır:

git diff --cached

--cached anlamına gelir cache/dizini (yani değişiklikleri aşamalı) HEAD akıntıya karşı değişiklik göstermektedir. --staged --cached ile eş anlamlıdır.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Art Food Kitty - Kelly Eddington

    Art Food Kit

    7 Kasım 2006
  • kremosakhaz

    kremosakhaz

    25 AĞUSTOS 2006
  • Videojug

    Videojug

    25 EKİM 2006