Neden Eclipse'un Android Cihaz Android cihazım gösteren Seçici değil mi?
Eclipse Android plugin kullanıyorum, ve benim programı çalıştırmayı denediğimde ile gerçek bir cihaz kullanarakAygıt Seçici Androidtelefonum bir aygıt olarak listelenir. Eclipse, Android paketleri ve USB sürücü güncelledik ama hala görünmüyor. Telefonum Android de hedef sürümü Eclipse projesinde yer alan 2.1, çalışıyor.
Ayrıca cihaz bilinmeyen bir hedef ve ekran gösterildiği gibi soru işaretleri seri numarasını gösterir gibi olur.
CEVAP
Sadece Motorola Droid ile aynı sorunu vardı. 3 cihaz vardı ve 1 ADB tespit edildi. Aygıt Yöneticisi geldi çalışılan bir "bileşik arayüz android adb" ve çalışmayan 2 olarak geldi "android adb ınterface". Windows 7 ben bunları yaptım.
- Sağ Tıklatın Bilgisayar Yönetmek
- Listenin en üstünde Android telefon genişletin
- Sağ tıklayın Android Arayüzü Sürücü Yazılımını Güncelleme ADB
- Sürücü yazılımı için bilgisayarıma göz atın
- Benim bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
- USB Bileşik Aygıt sonra ileri seçin
Eğer USB Bileşik Aygıt göstermek değilse bile daha sonra adım 5 için android sdk dizin sonra deneyin adım 5 ve 6 usb_driver klasörüne tekrar göz atmayı deneyin.
Not : Eğer Android görünmez en üstünde bu liste olarak tarif #2 ve/veya bulduğunuz bir cihaz ADB ile hiçbir sürücü o zaman muhtemelen gereken aygıt sürücüsünü kurmak için, my case HTC Glacier) yer alan telefonum.
Eclipse Android uygulaması: metin Graf...
Sadece benim OS X Yosemite için yüksel...
Can'Eclipse t silmek sanal cihaz,...
Neden't "Sistem değil.dışarı...
tutulma gösteren Avd yöneticisi pencer...