SORU
8 EYLÜL 2011, PERŞEMBE


Şal vs WrapWithOverflow WPF metin

Bu ne "" TextWrapping arasındaki fark="" ve=TextWrapping"" (TextBox gibi)?WrapWithOverflow Şal kavramsal Sınıf TextBox ilgili web sayfasında hiç bir şey yok ... Teşekkür ederim.

CEVAP
8 EYLÜL 2011, PERŞEMBE


MSDN

WrapWithOverflowLine-kırma eğer çizginin dışına taşarsa oluşur mevcut blok genişliği. Ancak, bir çizgi ötesine taşma Satır sonları ise blok genişliği algoritma olamaz bir çizgi belirlemek fırsat, çok uzun bir kelime bir KISITLI OLDUĞU GİBİ Ara sabit genişlikli hiçbir kaydırma ile kap izin verdi.
Kısmını kaplayacakÇizgi yok sarma yapılır.
SarınLine-kırma hattı oluşur standart satır bile mevcut blok genişliği ötesine taşıyor, kırma algoritması herhangi bir çizgi olarak fırsat belirlemek sonu çok uzun bir kelime sabit genişlikte bir kap içinde kısıtlanmış durumda hiçbir izin kaydırma ile.

Bu yardımcı olur umarım

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • HBO

    HBO

    17 Mayıs 2006
  • MatheusDosGames

    MatheusDosGa

    28 Aralık 2011
  • vgeller1

    vgeller1

    22 Kasım 2009