SORU
3 EYLÜL 2009, PERŞEMBE


"wait_fences: yanıt alınamadı: 10004003"?

Bu şifreli bir hata görüşüm şu kod satırı nedeniyle yüklendiği ilk kez (ve ilk kez).

- (void)viewWillAppear:(BOOL)animated
{
    [textField becomeFirstResponder];
}

(Simülatörü~3 – 4 saniye bile fark edilir bir gecikme uygulamam tepkisiz hissettiren bu kaynaklanmaktadır. Herkes bunu düzeltmek nasıl biliyor? Apple'ın sitesinde herhangi bir belge bulmak, ya da herhangi bir çözüm yolu ya da Google'da edemem.

Garip bir şekilde, bunun tam tersi bir durum olursa ben koymak satırında -viewDidAppear: yerine -viewWillAppear:; yerine baskı hatası sadece ilk kez klavye gösterildiği ve bir daha asla hatadırdeğililk zaman ama her zaman basılı sonra. Bu benim için büyük bir baş ağrısına neden oluyor.

CEVAP
6 EYLÜL 2009, Pazar


-viewDidAppear:, -viewWillAppear değil, geçersiz kılma ve aramak emin [super viewDidAppear:] olun. Ekranda değilken animasyonlar yapmalıdır olmayan ("görünür"). Ve -viewDidAppear: dokümanlar yapmak için kendi şeyler var çünkü super araman gerektiğini açıklayın.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Mindy

    Mindy

    20 NİSAN 2006
  • MotoManTV

    MotoManTV

    10 Aralık 2009
  • Motor Trend Channel

    Motor Trend

    11 Mart 2006