Yasal başlamak yöntemi iki kez aramak için aynı konu üzerinde mi? | Netgez.com
SORU
1 AĞUSTOS 2009, CUMARTESİ


Yasal başlamak yöntemi iki kez aramak için aynı konu üzerinde mi?

Aşağıdaki kodu "java için çok zararlıdır.lang.İllegalThreadStateException: iş Parçacığı zaten başladı".ikincizaman programı çalıştırın.

updateUI.join();    

if (!updateUI.isAlive()) 
    updateUI.start();

Bu olurikinciupdateUI.start() denir. Bunu bir çok kez içinden çıkmadım ve iplik denir ve tamamen updateUI.start() isabet önce tamamlanması için çalışır.

updateUI.run() hata önler ama iplik UI iş parçacığı çalışmasına neden olur (başka görevlerde ÇOK da belirtildiği gibi iş parçasıyla,), çağıran, istediğim bir şey değil.

Bir iş Parçacığı olabilirbaşladısadece bir kez? Yani daha ben eğer konu tekrar çalıştırmak istersem ne yapmalıyım? Bu özel iplik varsa, UI iş parçacığı bitti daha iplik yapmıyorum bile arka planda bazı hesaplama yapıyor, ve kullanıcının makul olmayan uzun bir bekleme var.

CEVAP
1 AĞUSTOS 2009, CUMARTESİ


Thread.start yöntemi: Java API Specification

Asla yasal bir iş parçacığı başlatmak için birden çok kez. Özellikle, bir iplik bir kez yeniden başlatılması değil yürütme tamamladı.

Ayrıca:

Atar:< / ^ br . Eğer iş parçacığı zaten başlatılmışsa 13** -.

Yani evet, bir Thread sadece bir kez başlatılabilir.

Yani daha ben eğer istersem ne yaparsan konu yine mi yapıyorsun?

Eğer Thread bir kereden fazla çalıştırılması gerekiyorsa, o zaman Thread yeni bir örnek yapalım ve start aramak gerekir.

Bunu PaylaÅŸ:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • K-391

    K-391

    23 EKİM 2012
  • newreleaseblitz

    newreleasebl

    13 Ocak 2010
  • Rozetked | Обзоры

    Rozetked | Ð

    5 AÄžUSTOS 2011