SORU
15 EKİM 2010, Cuma


yenilemek takım temel hazırlık profili iPhone --

Hazırlama portalında, "takımımın ön hazırlık profili için düğme gri yeniler. Ve dedi ki profili süresi dolmuş.

Nasıl yenileyebilirim?

EDİT: "cihaz sağlama" ve "" böyle büyük mükafat. Organizatör düğmesi Otomatik Yenileme onay kutusunu buldum Ama takım profili seçin onay kutusunu işaretleyin ve yenile düğmesine bastığınızda, bu mesajı alıyorum:

Beklenmedik bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin. Eğer sorun devam ederse, Apple başvurun Geliştirici Desteği (http://developer.apple.com/support lütfen.

Destek için gidebilirim sanırım, ama hala sorun katılımı olmadan ne olduğunu anlamak için daha iyi olurdu.

CEVAP
21 EKİM 2010, PERŞEMBE


Aynı" Takım ile sorunu bitmiş Profil Hazırlama. "beklenmeyen bir hata vardı Bu ADK Portal Hazırlama Güncellemelerinden Organizatör VE bulundurmak, daha sonra Organizatör yenileme vurarak düzelttim.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • GenTechPC

    GenTechPC

    1 Temmuz 2007
  • Mary Jane Tauyan

    Mary Jane Ta

    20 AĞUSTOS 2009
  • Shon Gonzales

    Shon Gonzale

    5 EKİM 2014