SORU
22 Ocak 2010, Cuma


&; Şeyleri" C çok iş parçacıklı programlama dalmak " nedir

Ben şu anda çalışan bir kablosuz ağ uygulaması C ve gelecek bir noktada ben isteyeceğim için çok iplik parçaları yazılım altında bir süreç yerine hepsini ayrı işler. Teorik olarak, Çoklu-işlem anlıyorum, ama henüz pratikte dalış yaptım.

Her programcı C çok iş parçacıklı kod yazarken.

CEVAP
22 Ocak 2010, Cuma


Mümkün olduğu kadar çok şey bölümlenmiş olarak tasarım odaklanmak istiyorum iş parçacıkları arasında paylaşılan şeyler çok az miktarda var. Eğer statik ve diğer kaynaklar iş parçacıkları (eğer işlemler yerine konuları bu tasarlanmış olacağını paylaşımı olanlar hariç) arasında paylaşılan zorunda değilsiniz emin olun Eğer iyi olurdu.

Evet, akılda olmalı kilitleri, semafor, vb gibi kavramlar bu nedenle, bu mücadele için en iyi yolu onları önlemek için denemek için.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Lin Steven

    Lin Steven

    17 EKİM 2006
  • Pál Zoltán Illés

    Pál Zoltán

    30 NİSAN 2007
  • rtisticsdev

    rtisticsdev

    31 Mayıs 2012