SORU
3 EKİM 2008, Cuma


FIRSATLAR ve Java SDK arasındaki farklar

Bu iki dönem arasında önemli bir fark yok. GÖRDÜM SDK (Yazılım Geliştirme Kiti) alt Java Geliştirme Kiti anlamına gelir anlıyorum. Ama Java SDK belirterek, yapışkan notlar gibi aynı şeyi ifade etmeli.

CEVAP
3 EKİM 2008, Cuma


Bu 0**:

Bu gevşek olduğunu GÖRDÜM genel anlamda yazılım geliştirme kiti (SDK) olarak adlandırılan bir alt kümesidir. Bu açıklamaları eşlik onların son sürümleri için Java SE, EE, ME, Sun kabul altında kendi terminolojisi, FIRSATLAR formları alt SDK olan sorumlu yazı ve çalışan Java programları. SDK kalan ekstra yazılım, Uygulama Sunucuları, Hata ve Dokümantasyon gibi oluşur.

"Ek yazılım", MySQL, ve Sen, Önemli gibi görünüyor. This page Java EE SDK için alabileceğiniz çeşitli paketler bir karşılaştırma verir.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • AlaskanGrizzly

    AlaskanGrizz

    30 EKİM 2009
  • bombjack2991

    bombjack2991

    29 HAZİRAN 2008
  • Djbasilio AuToBaSs

    Djbasilio Au

    20 Aralık 2008