SORU
4 NİSAN 2009, CUMARTESİ


Nasıl yeni bir tarayıcı penceresi her zaman başlatılması Visual Studio dur ben Başlat düğmesi hata Ayıklama mi çarptım?

Ben zaten bir penceresi hata ayıklama ben web sitesi açmak. VS hata ayıklama için istiyorum kendim için bir tane her zaman başlatmak için ihtiyacım yok.

Bir şekilde bu davranışı durdurmak için var?

Teşekkür ederim.

CEVAP
4 NİSAN 2009, CUMARTESİ


Başlangıç proje Özellikleri ( . Açık ^em>Proje->{ProjectName} Özellikleri...Ana Menü sağ tıkla gelen projeÇözüm Gezginive seçinÖzellikleri), sonra gidinWebsekmesi ve altındaEylem BaşlatınseçinBir sayfa açmak yok. Harici bir uygulamadan bir istek için bekleyin.

Sen yine de kullanabilir herhangi bir tarayıcı (veya Fiddler, ne olursa olsun) erişmek için çalışan uygulama, ama açılmıyor tarayıcı penceresi otomatik olarak, sadece başlangıç arka plan ve beklemek için herhangi bir istek.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Canal de arkyoru

    Canal de ark

    18 Ocak 2007
  • emimusic

    emimusic

    10 Mart 2006
  • Murray Winiata

    Murray Winia

    2 ŞUBAT 2009