SORU
28 Temmuz 2010, ÇARŞAMBA


Pig ve Hive arasındaki fark? Neden her ikisi de var mı?

Benim arka plan - 4 Hadoop dünyada haftalık. Kovanı biraz amatörce, Domuz ve Cloudera Hadoop Hadoop kullanarak VM. Harita-Azaltın ve GDS (PDF link) Google gazete oku.

- Anlıyorum

  • Domuz dili Domuz Latin bir değişimdir (uygun şekilde programcılar sanırım) Bildirimsel tarzı gibi SQL ve Hive sorgu dili yakından programlama benzer SQL.

  • Domuz Hadoop ve üstüne oturur prensip de üstüne oturmak olabilir Dryad. Ama Kovanı yanılıyor olabilirim yakından Hadoop için birleştiğinde.

  • Hem Domuz Latin ve Kovanı komutları Göster derler ve işlerini Azaltın.

Benim soru - Nasıl bir (Domuz) amaca hizmet edebilir zaman ikisinin de amacı. Domuz Yahoo tarafından evangelized sadece olmasıdır! ve Facebook tarafından Kovan?

CEVAP
29 Temmuz 2010, PERŞEMBE


Alan Gates post şuna bak, Domuz mimar at Yahoo! Domuz yerine Kovanı gibi bir SQL kullanmak istiyorsunuz zaman karşılaştırır. Domuz (SQL Bildirge vs) gibi usule ilişkin bir dil ve veri akışı tasarımcılara yardımcı kullanışlılığını için çok ikna edici bir harf yapar.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

YORUMLAR

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Andrey Menshikov

    Andrey Mensh

    28 Ocak 2012
  • TomOdellVEVO

    TomOdellVEVO

    29 Mayıs 2012
  • trickycharms

    trickycharms

    6 Aralık 2013